Hoe gebruik ik een eigen jar file?

Wil je een eigen jar file of mod gebruiken die nog niet in het panel staat? Volg dan deze tutorial.

1. Log in op Multicraft.
2. Ga naar jouw server.
3. Zet jouw server uit indien hij nog aan staat.
4. Zet de JAR van jouw server op: "Mod: Custom" en druk onderaan de pagina op save.
Server Jar Custom

5. Upload via FTP (tutorial: https://mijn.kaashosting.nl/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=1) of via FTP File access in Multicraft de gewenste jar (en mogelijke extra files voor een mod) naar de server. Let op: zet hem niet in een aparte map in een server, hij moet in de hoofdmap staan.
7. Druk op start.
8. Klaar!
  • Minecraft, Jar file, custom, FTP