Hoe stel ik een server icon in?

Wil je een server icon toevoegen aan jouw server? Deze tutorial legt uit hoe dat moet

1. Maak op jouw computer een 64x64 pixels groot server icon. Sla het op als: server-icon.png. Let goed op dat je het op slaat als png en niet als een ander formaat bestand.
2. Upload server-icon.png naar jouw server (naar de hoofdmap, niet in een submap). Dat kun je doen via Multicraft of via een FTP client: https://mijn.kaashosting.nl/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=1
3. Herstart jouw server.
4. Klaar!