1. Log in op cPanel. De inloggegevens kan je terugvinden in de mail met onderwerp "Jouw cPanel webhosting informatie".
2. Klik op Email Accounts.
3. Vul in bij Email het stuk van het mailadres in wat voor de @ komt.
4. Selecteer bij Domain, het gedeelte wat achter de @ komt.
5. Type twee hetzelfde sterke wachtwoord.
Add Email Account cPanel
6. Klik op Create Account.
7. Je hebt nu een eigen mailadres gemaakt! Je kan nu gebruik maken onze webmail op: https://jouwdomeinnaam.nl/webmail (vervang wel jouwdomeinnaam door je eigen domeinnaam.)

Bu cavab sizə kömək etdi?

Məqaləni çap et

Also Read