Je hoort de term webhosting wel vaker langs komen, maar wat is het nou?

Webhosting is kort voor Website Hosting. Zoals de naam al zegt wordt dit dus gebruikt voor het hosten van een Website.
Elke website waar je op komt wordt gehost door Webhosting.
Op een webhosting worden de website bestanden opgeslagen, deze staan dus op een server bij Kaashosting of een ander bedrijf. Een web hosting zorgt er voor dat deze bestanden bereikbaar zijn voor iedereen die op de website komt.