Wil je een database publiek beschikbaar maken? Volg dan deze tutorial.

1. Log in op cPanel. De inloggegevens kan je terugvinden in de mail met onderwerp "Jouw cPanel webhosting informatie".
2. Klik op Remote MySQL.
cpanel remote mysql
3. Typ het IPv4 adres dat je toegang wilt gegeven tot jouw MySQL database. Als je het hele internet toegang wilt geven typ je alleen een % en klik je op Add Host.
4. Klaar!
Remote MySQL cPanel